Vores dygtige team​

Lone

Frisør

Lone ejer Salon Zisar, hvor hun igennem 25 år har arbejdet ud fra et ideal om klassisk, smukt og velplejet hår. Hun tager altid udgangspunkt i, hvad der klæder kunden bedst i forhold til ansigt, krop og stil. Med hendes erfaring fra styling og makeovers til modemagasiner og modeshows formår hun imidlertid også at inspirere med idéer til nye forfriskende frisurer. Hendes kreative åre har ført hende til at søge inspiration i udlandet, kunst, kultur, design og magasiner. Lone sætter en ære i et skabe et rum for total afslapning og velvære i smukke og rolige omgivelser.

Mathilde

Frisør

Mathilde er selvstændig frisør hos Salon Zisar og har igennem de sidste 20 år opnået en stor erfaring med at skabe frisurer, der er skræddersyet til den enkeltes ansigtsform, hårtype og behov. Hun er dedikeret til igennem godt håndværk at skabe frisurer, som holder deres form i lang tid og er lette for kunden selv at sætte. Hun har arbejdet sammen med verdenskendte og prisvindende frisører, hvor hun blandt andet har farvet og stylet modeller til hårshows. Mathilde har en naturlig nysgerrighed på
mennesker og ynder at give plads til den enkeltes ønsker, hvad enten det er stilhed, dybe snakke eller et godt grin.

Mette

Frisør

Mette er stifter af Salon Zisar og tidligere medejer af flere anerkendte saloner i København. Med mere end 40 års erfaring er Mettes færdigheder helt i top, og hun besidder en stor faglig viden og kreativitet. Mette har desuden uvurderlig erfaring fra internationale shows, undervisning af fagfolk og har ligeledes arbejdet med flere modemagasiner.
Udover et imponerende CV er Mette kendt for sin varme, positive og imødekommende personlighed. Mette mener, at det at skabe en positiv atmosfære
i salonen er lige så vigtigt som at levere enestående frisørservices. Hun tager sig altid tid til at forstå den enkelte kundes individuelle behov, hvilket sikrer, at kunden altid forlader salonen glad, selvsikker og med en smuk frisure.

Yvonne

Frisør

Flere informationer kommer snart.

Om firmaet

Salon Zisar 

Pilestræde 48, 1112 København K

Tlf.: +45 33 93 03 15

E-mail: mail@zisar.dk

CVR: 39666383

Salon Zisar, din eksklusive frisørsalon i København K siden 1998, byder dig velkommen i smukke omgivelser.

​Åbningstider

Mandag: 08.30 - 17.30

Tirsdag: 08.30 - 17.30

Onsdag: 08.30 – 17.30

Torsdag: 08.30 – 19.00

Fredag: 08.30 – 17.30

Ulige Lørdage: 08.00 – 14.00

Søndag: Lukket