Frisurer

​Hos Salon Zisar i København er vi en salon, bestående af dygtige og erfarne frisører, der alle er engagerede i mode og livsstil. Vi kan klippe mange forskellige frisurer – lige fra en tendy og moderne frisure til de mere klassiske frisurer.

​Få en personlig frisure hos os
Når vi klipper, sørger vi for, at frisuren passer til den enkelte kunde. Vi har altid den enkelte kunde i centrum. På den måde er du sikret en frisure, der passer til dit hår, dets struktur og din ansigtsform. Dermed sikrer vi, at du får det rigtige look.

Vi tager løbende på kurser og deltager i modeshows for at dygtiggøre os og for at følge med i, hvad der sker i branchen – herunder hvilke hårtrends, der rør sig. Vi kan derfor altid tilbyde frisurer, der præger modebilledet lige nu.​

Udover at klippe styler vi også nye frisurer, hvis du for eksempel skal til bryllup, fest eller noget helt tredje.

​Kom forbi vores salon og få mere at vide om vores frisurer
Vil du høre mere om de forskellige frisurer. som vi kan klippe eller vide mere om den nyeste trend inden for hårdmode, så kig forbi vores salon.

Ønsker du at bestille tid til en flot frisure, kan du bestille den her på hjemmesiden eller ringe til os på telefon på 33 93 03 15.

Home » Frisurer