Skip to main content

Andre behandlinger

Hos Salon Zisar er vi mere end blot en frisør.

Vi går op i, at du føler dig forkælet med vores luksuriøse behandlinger og kan gå herfra med ny viden, godt humør og masser af ny energi.

Derfor tilbyder vi også andet end blot klip, farve og styling.

Farve af bryn & vipper

Skal du på ferie, og vil du gerne slippe for at skulle lægge make-up, som bliver ødelagt af det salte havvand? Med farve af bryn og vipper, eller blot den ene af tingene, slipper du for netop det.

Farven er ikke permanent men vil forsvinde over tid. Du vil på ferien kunne slappe helt af og i stedet kun bekymre dig om afslapning og hygge

Hårkur

Vi går meget op i, hvilke produkter vi bruger, både til farve og ikke mindst ved hårvask. Herunder tilbyder vi både den hurtige kur, der er nem at fjerne ved vask og de mere lækre og luksuriøse ‘hår spa’-behandlinger.

Herunder bruger vi særligt Kerastase, der er et smart kur system, der er udviklet således, at det kan skræddersyes til den enkelte behandling.

Med denne kur får du en mere dybdegående behandling, og så kan du nemt selv følge op derhjemme med efterfølgende behandlinger. Du bliver i salonen informeret om, hvad og hvordan du skal gøre, så du får det bedste resultat ud af kuren.