Opsat hår

Skal du til bryllup, galla eller en anden lejlighed, hvor du ønsker at gøre lidt mere ud af dig selv, så kig forbi vores salon i København. Hos os er vores erfarne frisører eksperter i opsat hår til forskellige lejligheder.

​Vores håropsætning er personlig
Når du får opsat dit hår, styler vi håret på en måde, så det harmonerer perfekt med dine ønsker og din ansigtsform. I vores arbejde lytter vi til den enkelte kunde. På den måde sikrer vi, at vores kunder er tilfredse, når de går ud af døren.

​Derudover har vi Nanna som også er make-up artist og derfor kan vi hos Salon Zisar både stå for make-up og hår. Dermed undgår du at skulle flere steder hen for at blive klar.

Få en gratis vejledning til opsat hår
Har du brug for vejledning til opsat hår, er du velkommen til at booke en gratis tid hos os, hvor vi kan vejlede dig i opsætningen af dit hår – herunder lytter vi til dine ønsker og ideer, og giver dig gerne faglig feedback.

​Du er velkommen til at kigge forbi vores salon, hvis du ønsker opsætning af dit hår. Du kan også bestille en tid på 33 93 03 15 eller her på hjemmesiden.​

Home » Opsat hår