Skip to main content

DAMEKLIP I KØBENHAVN

Har du længe gået og overvejet, hvad der skulle ske med lokkerne?

Eller er du bare træt af, at spidserne er blevet slidte og tørre? Uanset hvorfor du synes, det er tid til et besøg hos Zisar, så står vores kompetente frisører klar til at hjælpe dig i salonen i København.

KLIP, FARVE & STYLING

Vi kender sikkert alle følelsen af: ‘nu skal der ske noget nyt’. Særligt når det kommer til ens frisure.

Hvis du har haft den samme stil, klip og farve i lang tid, kan det føles ensformigt og så er det rart, at der nemt kan ændres på det ved at klippe kortere, i etager eller måske farve hele håret i en anden farve.

Salon Zisars erfarne frisører er altid glade for at give gode råd og komme med kreative ideer til, hvad der kan peppe din frisure op, hvis du ønsker det.

Vi har alle i salonen mange års erfaring med både klip, farve og styling, samtidig med at vi altid holder os opdaterede på tidens nyeste trender og tendenser.

SKAL VI LAVE DIT DAMEKLIP I KØBENHAVN?

Når det er tid til, at lokkerne skal ordnes, så kom forbi til et dejligt dameklip i rare og rolige omgivelser hos Salon Zisar.

Vi er beliggende i hjertet af København – nærmere bestemt København K. Så det er både nemt at komme hertil og fra igen. Vi giver dig muligheden for ren afslapning og selvforkælelse.

Få fornyet energi og tillad dig selv at nyde en time eller to med hovedbundsmassage, nyt hår og godt selskab.

BOOK TID TIL DAMEKLIP

Du er velkommen til komme forbi salonen til at høre, hvad vi kan gøre for dig og booke en tid.

Eller du kan bestille tid med det samme via vores nemme, online booking system.