Klipning

 

​En klipning hos os er ikke bare en klipning; det er meget mere. Vi tager os altid god til vores kunder, og vi sørger altid for, at vores kunder føler sig forkælede og veltilpasse i vores salon. Derfor forlader kunderne altid vores salon i godt humør efter en klipning.

Ikke nok med at kunden har fået en ny, flot frisure, så har kunden også fået ladet sine mentale batterier op via forkælelse og hyggeligt selskab. Vi tilbyder herre-, dame-, og børneklip i vores flotte, hyggelige salon, der ligger i hjertet af København. Derudover er det også muligt at få 20 % i studierabat, såfremt kunden kan fremvise et gyldigt studiekort.

Bliv forandret med en klipning
Man kan virkelig blive overrasket over, hvor meget ens frisure betyder i forhold til ens udstråling.

En ny frisure kan på mange måder ændre måden, hvorpå man opfattes af nye bekendtskaber, og det kan ændre ens udstråling fuldstændig. Vi vil hellere end gerne give vores kunders udstråling (og sikkert også deres humør) et positivt løft, og dette mener vi vitterligt, at vi kan.

Vi fokuserer nemlig altid på vores kunder som unikke individer, og vi forsøger altid at klippe unikke frisurer, der fremhæver kundernes særlige fortrin.​

​​​Ring og bestil tid
Du er meget velkommen til at kigge forbi vores hyggelige salon, der ligger i København K, og booke en tid til en klipning. Der er dog væsentlig lettere måder at bestille en tid til en klipning hos os på. Det kan enten være telefonisk på 33 93 03 15 eller online her på hjemmesiden.